Az itt található eladó fiatal cicák tenyészetünk kandúr és nőstény cicái voltak. Nagyon sokan kérdezték tőlünk, hogy mi a baj ezekkel a cicákkal, miért ivartalanítottuk őket ilyen korán. Erről szó sincs, ezeknek a cicáknak semmi baja, viszont a mi tenyésztési alapelvünk, hogy tiszteljük és szeretjük a tenyészcicáinkat, nem zsákmányoljuk ki a testüket a végletekig, tehát minden tenyész cicánkat 2-3 éves korában ivartalanítunk, hogy ezt követően a hormonok folyamatos nyomása nélkül, nyugodtan és békességben, egy szerető család egyedüli szemefényeként élhessék életüket. Ezért is nem adjuk őket olyan családoknak, akiknek már van másik kiskedvence. Az ideális gazdi-jelölt a számukra egy nyugdíjas, vagy munkáját home-office keretei között végző személy.

Kérlek, olvasd el az Eladó Kiscicák menüpont bevezetőjét is.

Kaleppi ivartalanított kandúr cicánk jelenlegi tulajdonosa sajnos költözés miatt új otthont keres számára. Kitti a cicának új otthont térítésmentesen keres, feltétele az, hogy leendő új otthonában szeressék és megfelelően gondját viseljék, továbbra is biztosítsák számára a minőségi eledeleket.

Kaleppit nem ajánljuk más kisállatok és gyerekek mellé, úgy nőtt fel, hogy velük nem találkozott.

Kaleppi tulajdonosa Szesze Kitti, aki a szesze.kitti@gmail.com email címen érhető el.

Szívesen válaszolunk minden olyan kérdésre, amire a válasz nem olvasható máris a honlapunkon.

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2019 by Judit Józan

 A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szöveges tartalom részben vagy teljes mértékben történő citálása csak a weboldal és a szerző megjelölésével lehetséges.