Az itt található eladó fiatal cicák tenyészetünk kandúr és nőstény cicái voltak. Nagyon sokan kérdezték tőlünk, hogy mi a baj ezekkel a cicákkal, miért ivartalanítottuk őket ilyen korán. Erről szó sincs, ezeknek a cicáknak semmi baja, viszont a mi tenyésztési alapelvünk, hogy tiszteljük és szeretjük a tenyészcicáinkat, nem zsákmányoljuk ki a testüket a végletekig, tehát minden tenyész cicánkat 2-3 éves korában ivartalanítunk, hogy ezt követően a hormonok folyamatos nyomása nélkül, nyugodtan és békességben, egy szerető család egyedüli szemefényeként élhessék életüket. Ezért is nem adjuk őket olyan családoknak, akiknek már van másik kiskedvence. Az ideális gazdi-jelölt a számukra egy nyugdíjas, vagy munkáját home-office keretei között végző személy.

Kérlek, olvasd el az Eladó Kiscicák menüpont bevezetőjét is.

Hároméves ivartalanított, seal bicolour kandúr cicánknak keresünk szerető új családot. 2 Handsome nagyon kis finom cica, aki szereti ha kényeztetik, de türelmesen vár a míg rá kerül a sor. Nagyon szeret velünk aludni, TV-t nézni, de soha nem kedveli magának erőszakosan a figyelmet. Ideális leendő otthona egy 1 vagy 2 személyes háztartás, ahol nincs másik kisállat, sem pedig kisgyerek. 2 Handsome szeptember 1-jétől költözhet új otthonába.

A cica ára huszonötezer forint, ami magában foglalja a kiscicák részére is biztosított kezdőcsomagot is.

2H-0117.jpg
2H-0113.jpg
2H-0112.jpg
2H-0074.jpg
2H-0118.jpg

Ötéves ivartalanított devon rex kislány cicánknak keresünk szerető új családot. A cica neve Jucifer, az ötletet az adta, hogy nagyon vágytam arra, hogy egy fekete kisfiú devon rex cicánk szülessen, hogy Lucifernek hívhassam, de mivel kislány lett, Jucifernek nevezem el.

Devon rex cicákat azért tenyésztettünk, mert macskakiállításon nemzetközi bírónak tanulok, és a hatéves tanulási folyamat része volt az is, hogy egy - a ragdolloktól eltérő testméretű és szőrhusszúságú - másik cica fajtából is ki kellett tenyésztenünk egy Grand Champion cicát, ami már sikerült is, ezért a devon rex tenyésztői programunkat befejeztem.

Jucifer, mivel nagyon szép cica, Seattle-be utazott volna 2020 márciusában egy másik devon rex tenyésztőhöz, mert olyan szép, de sajnos a járvány közbeszólt, és már nem szeretnénk tovább várni, szeretnénk, ha Jucifer megtalálná szerető otthonát immár ivartalanítva.

Jucifer nagyon szereti és igényli a figyelmet, ha tehetné egész nap az ölünkben ülne. Olyan, mint egy kis majmocska, mindig rajtunk csüng, hozzánk bújik. Pont ezért megérdemel egy olyan családot, ahol ő az egyetlen cica, az új gazdája szeme fénye, akinek sok ideje van vele tölteni.

A cica ára huszonötezer forint, ami magában foglalja a kiscicák részére is biztosított kezdőcsomagot is.

jucifer2.jpg
jucifer.jpg

Szívesen válaszolunk minden olyan kérdésre, amire a válasz nem olvasható máris a honlapunkon.