top of page

Az itt található eladó fiatal cicák tenyészetünk kandúr és nőstény cicái voltak. Nagyon sokan kérdezték tőlünk, hogy mi a baj ezekkel a cicákkal, miért ivartalanítottuk őket ilyen korán. Erről szó sincs, ezeknek a cicáknak semmi baja, viszont a mi tenyésztési alapelvünk, hogy tiszteljük és szeretjük a tenyészcicáinkat, nem zsákmányoljuk ki a testüket a végletekig, tehát minden tenyész cicánkat 2-3 éves korában ivartalanítunk, hogy ezt követően a hormonok folyamatos nyomása nélkül, nyugodtan és békességben, egy szerető család egyedüli szemefényeként élhessék életüket. Ezért is nem adjuk őket olyan családoknak, akiknek már van másik kiskedvence. Az ideális gazdi-jelölt a számukra egy nyugdíjas, vagy munkáját home-office keretei között végző személy.

Kérlek, olvasd el az Eladó Kiscicák menüpont bevezetőjét is.

Soft Jackson 2019. augusztus 4-én született seal  bicolour ivartalanított kandúr cica, aki boldogan költözött Fodor Barbarához 2019-ben, aki sajnos megváltozott életkörülményei miatt odaadta őt testvérének, Fodor Attilának. Attila arra kért bennünket, hogy segítsünk Jackson-nak új otthont találni. Jackson anyukája Furreal Cherry On Top, apukája Diamond Dolls Maverick

Jackson nagyon aranyos, jól szocializált cica. Sajnos a képek nem túl jók, amiket Attila küldött róla, életben sokkal szebb cica.

Attila térítésmentesen keres új otthont Jackson számára. Attila telefonszáma: 06705004596

fodorattila.jpeg

Szívesen válaszolunk minden olyan kérdésre, amire a válasz nem olvasható máris a honlapunkon.

bottom of page