ELÉRHETŐSÉGEINK

Igyekszünk minden megkeresésre válaszolni, de sajnos előfordul, hogy nem jut mindenre időnk. Ha esetleg nem válaszolnánk egy héten belül, akkor kérlek küldjétek el az email-t újra, vagy olvassátok el a weboldalunkat, ha még nem tettétek meg. Nagyon szépen kérem, hogy ne a közösségi média felületeken vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hanem az alábbi email címeken, vagy kapcsolatfelvételi űrlapon.

Kérjük ne legyetek türelmetlenek, hiszen nagyon sok érdeklődést kapunk és nem tudunk egész nap a számítógép előtt ülni, hogy mindenkinek válaszoljuk, mert akkor ki simogatná a cicákat. :-) Számunkra fontosabb, hogy elsősorban a cicák igényeit szolgáljuk ki, utána töltsük az időnket a közösségi médiával. 

TELEFONSZÁMUNKAT SAJNOS LE KELLETT TÖRÖLNI A HONLAPUNKRÓL, MERT SOKAN REGGEL HATKOR VAGY ÉPPEN ESTE TÍZKOR GONDOLTÁK ÚGY, HOGY FEL KELL HÍVNIUK, MERT AKKOR OTT ÉS AZONNAL AKARTAK CICÁT VENNI, ÉS HA NEM TUDTUK AZONNAL FOGADNI A HÍVÁSUKAT ÖTPERCENKÉNT ÚJRA ÉS ÚJRA HÍVTAK. TERMÉSZETESEN A CICA GAZDIJAINK A JÖVŐBEN IS BÁRMIKOR EL TUDNAK BENNÜNKET ÉRNI, DE A TELEFONSZÁMUNK ITT NEM LESZ ELÉRHETŐ IDEGENEK SZÁMÁRA. MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNJÜK! 

A tiszteletlen hangvételű email-ekre nem válaszolunk. Pl. "Most akkor lesz macska vagy nem? " Nem válaszolunk azoknak sem, akik arra sem vették a fáradtságot, hogy megnézzék milyen kiscicánk van eladó, csak küldtek emailt, mert az egyszerűbbnek tűnt számukra. (Bár azok ezt sem fogják itt elolvasni...)

Az alábbi üzenetben azért kérjük, hogy jelezzétek, hogy van-e gyermek vagy másik kedvenc a családban, mert attól függően tudunk számotokra kiscicát ajánlani, hiszen az ő egyéniségük is különböző, mi tudjuk, ha esetleg nem jönnének ki egy gyerekkel, vagy ellenkezőleg, pont az lenne ideális számára.

Judit

Szilvi

Imádjuk a cicáinkat, és nagyon szeretünk róluk beszélni, de ehhez először kérjük olvassátok el a honlapon található információkat, mielőtt megkerestek bennünket. Köszönjük!

Köszönjük üzenetedet!