top of page

ELÉRHETŐSÉGEINK

Igyekszünk minden megkeresésre válaszolni, de sajnos előfordul, hogy nem jut mindenre időnk. Ha esetleg nem válaszolnánk egy héten belül, akkor kérlek küldjétek el az email-t újra, vagy olvassátok el a weboldalunkat, ha még nem tettétek meg. Nagyon szépen kérem, hogy ne a közösségi média felületeken vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hanem az alábbi email címeken, vagy kapcsolatfelvételi űrlapon.

Kérjük ne legyetek türelmetlenek, hiszen nagyon sok érdeklődést kapunk és nem tudunk egész nap a számítógép előtt ülni, hogy mindenkinek válaszoljuk, mert akkor ki simogatná a cicákat. :-) Számunkra fontosabb, hogy elsősorban a cicák igényeit szolgáljuk ki, utána töltsük az időnket a közösségi médiával. 

A tiszteletlen hangvételű email-ekre nem válaszolunk. Pl. "Most akkor lesz macska vagy nem? " Nem válaszolunk azoknak sem, akik arra sem vették a fáradtságot, hogy megnézzék milyen kiscicánk van eladó, csak küldtek emailt, mert az egyszerűbbnek tűnt számukra. (Bár azok ezt sem fogják itt elolvasni...)

Az alábbi üzenetben azért kérjük, hogy jelezzétek, hogy van-e gyermek vagy másik kedvenc a családban, mert attól függően tudunk számotokra kiscicát ajánlani, hiszen az ő egyéniségük is különböző, mi tudjuk, ha esetleg nem jönnének ki egy gyerekkel, vagy ellenkezőleg, pont az lenne ideális számára.

Judit

Szilvi

Imádjuk a cicáinkat, és nagyon szeretünk róluk beszélni, de ehhez először kérjük olvassátok el a honlapon található információkat, mielőtt megkerestek bennünket. Köszönjük!

Köszönjük üzenetedet!

Részletes adatvédelmi tájékoztatás

 

Ki az adatai kezeléséért  felelős intézmény?
Józan Judit és Józan Szilvia ev.
Email: jjucus@gmail.com és ragdollszilvi@gmail.com

 

Milyen célból kezeljük személyes adatait?

A tenyészetünkben született cicák értékesítése és azt követően kapcsolat-tartás, tájékoztatás.

Milyen felhatalmazás alapján kezeljük személyes adatait?

A személyes adatok kezelésére a kért szolgáltatás adása a jogi alap.

Mennyi ideig fogjuk a személyes adatait kezelni?

Addig tartjuk meg a személyes adatait, amíg ön kapcsolatban van tenyészetünkkel. Miután a kapcsolatnak vége szakad, a  a törvény által meghatározott ideig a meghatározott célokból történik, vagy addig, amíg a bíró vagy bíróság ezt kéri, az elévülési előírások figyelembevételében. Ha nincs meghatározva ilyen időtartam, akkor addig kezeljük az adatokat, amíg az érdekelt nem kéri azoknak visszavonását vagy vissza nem vonja az erre vonatkozó felhatalmazást.

Kik azok, akikkel adatait közöljük?

Harmadik személyeknek nem adjuk ki adatait, csak ha jogilag köteleznek erre minket.

Milyen jogokkal bír Ön a személyes adataira vonatkozólag?

Minden személy jogosult értesülni a személyi adatkezelés tényéről, és vannak ezzel kapcsolatban hozzáférési jogai, helyesbítési jogai,a mennyiben az adatok nem lennének megfelelőek, illetve töröltetheti az adatait, ha már nem szükséges az adattárolás a megjelölt célokra, vagy bármely egyéb okból, és visssza is vonhatja az erre vonatkozó felhatalmazását.
Bizonyos esetekben az érdekelt jogosult adatainak kezelését korlátozni, ezekben az esetekben azokat csak az érvényes rendelkezések értelmében őrizzük meg.
Bizonyos esetekben az érdekelt gyakorolhatja adathordozási jogait, amikor is adatait általánosan használt, strukturált, vagy mechanikusan olvasható formában kiszolgáltatjuk neki,  vagy annak az új felhasználónak, akit ön erre kijelöl.
Ön bármely pillanatban visszavonhat tőlünk a bármely formában való adattárolásra vonatkozó bármely jellegű jogosultságot, amellyel korábban  felhatalmazott minket.
A tenyészetünk rendelkezik nyomtatványokkal, amelyek segítségével ezen jogait gyakorolhatja, ezeket a  jjucus@gmail.com email címen lehet kérelmezni, illetve fel lehet használni harmadik személyek által kidolgoztott nyomtatványokat is. Ezeket a nyomtatványokat vagy elektronikus aláírással kell ellátni, vagy a személyi igazolvány vagy útlevél fénymásolatát kell mellékelni hozzájuk. Ha felhatalmazott járna el az ön nevében, akkor szintén csak az ön személyi igazolványa vagy útlevele fénymásolatával, vagy elektronikus aláírásával teheti ezt.
A nyomtatványt személyesen kell bemutatni vagy postai úton, illetve emailben is elküldhető.

bottom of page