KANDÚROK

MirumKitty Handsome As Hell

***Lifetime Achievement Award***

***International Winner***

***Supreme Grand Champion***

***Best Cat ES Region 2018/19***

***Best Ragdoll Kitten of Ragdolls Around the World Ragdoll Congress Kissemmee Florida 2018***

H6 (1 of 1).jpg
IMG_0421.jpg

Apa: RW SGC Furreal Fate

Anya: RW CH Soulmates Blueberry Princess

Szín és mintázat: seal bicolour

Származási helye: tenyészetünkben született

Handsome nevét egy Taylor Swift dal sorai ihlették.  Handsome szerelem volt első látásra, már kéthetes korában tudtam, hogy őt meg fogjuk tartani, mert annyira szép volt és kedves.

Hathónapos korában tenyészetünk évei során először saját tenyésztésű cicánkkal, Handsome-al, mérkőztünk meg a Ragdolls Around the World Ragdoll Congressen, ahonnan soha nem remélt eredménnyel térehettünk haza, ő lett a Best Ragdoll Kitten. Ezt követően több kiállításon is részt vettünk vele, ahol sorra aratta a babérokat, és Magyarországon először International Winner cica született. A TICA nemzetközi szervezetnél a Lifetime Achievement a létező legnagyobb elismerést jelenti, amelyet Handsome 2020. június 4-én kiérdemelt, amire elmondhatatlanul büszkék vagyunk.

HCM: N/N, Vércsoport: not carrier of B, TF: negatív, Giardia: negatív, Calici: Negatív, FHV-1: non-detected, Mycoplasma felis: negatív

Quattro Voulez Vous

vv-0353.jpg

Szín és mintázat: seal bicolour

Származási helye: Belgium

Voulez Vous Belgiumból költözött hozzánk, anyukáját 2016-ban láttam meg egy kiállításon, aki olyan gyönyörű volt, hogy azonnal feliratkoztunk a kicsinyei várólistájára, így kaphattuk meg Voulez Vous-t 2020 februárjában. Kiváló pedigrével rendelkezik, így nagyszerű tulajdonságokat hozhat vérvonalunk számára.

Nagyon szép és kedves kandúr cica, aki nemsokára két alomnyi gyönyörű kiscica boldog apukája lehet. 

HCM: N/N, Vércsoport: not carrier of B, TF: negatív, Giardia: negatív

Chiffondolls He's Got the Look

looker6 (1 of 1).jpg

Szín és mintázat: seal lynx bicolour

Származási helye: Kanada

Looker Kanadából költözött hozzánk egy nagyon lelkiismeretes tenyésztőtől. Hihetetlen számunkra, hogy egy ilyen csodás cicával bővülhetett családunk a járványhelyzet kellős közepén. Looker nem csak külsejében kiemelkedő, hanem természetében is nagyon kedves.

HCM: N/N, Vércsoport: not carrier of B, Calici: negatív, FH-1: non-detected, Clamydophila spp: negatív, Bordetella bronchiseptica: negatív, Mycoplasma felis: negatív, TF: negatív, Giardia: negatív