K A N D Ú R O K

MirumKitty Handsome As Hell

***Lifetime Achievement Award***

***International Winner***

***Supreme Grand Champion***

***Best Cat ES Region 2018/19***

***Best Ragdoll Kitten of Ragdolls Around the World Ragdoll Congress Kissemmee Florida 2018***

H6 (1 of 1).jpg
IMG_0421.jpg

Apa: RW SGC Furreal Fate

Anya: RW CH Soulmates Blueberry Princess

Szín és mintázat: seal bicolour

Származási helye: tenyészetünkben született

Handsome nevét egy Taylor Swift dal sorai ihlették.  Handsome szerelem volt első látásra, már kéthetes korában tudtam, hogy őt meg fogjuk tartani, mert annyira szép volt és kedves.

Hathónapos korában tenyészetünk évei során először saját tenyésztésű cicánkkal, Handsome-al, mérkőztünk meg a Ragdolls Around the World Ragdoll Congressen, ahonnan soha nem remélt eredménnyel térehettünk haza, ő lett a Best Ragdoll Kitten. Ezt követően több kiállításon is részt vettünk vele, ahol sorra aratta a babérokat, és Magyarországon először International Winner cica született. A TICA nemzetközi szervezetnél a Lifetime Achievement a létező legnagyobb elismerést jelenti, amelyet Handsome 2020. június 4-én kiérdemelt, amire elmondhatatlanul büszkék vagyunk.

HCM: N/N, Vércsoport: not carrier of B, TF: negatív, Giardia: negatív, Calici: Negatív, FHV-1: non-detected, Mycoplasma felis: negatív

Chiffondolls He's Got the Look

** Champion **

looker6 (1 of 1).jpg

Szín és mintázat: seal lynx bicolour

Származási helye: Kanada

Looker Kanadából költözött hozzánk egy nagyon lelkiismeretes tenyésztőtől. Hihetetlen számunkra, hogy egy ilyen csodás cicával bővülhetett családunk a járványhelyzet kellős közepén. Looker nem csak külsejében kiemelkedő, hanem természetében is nagyon kedves.

Looker már résztvett a járvány utáni első kiállításán, ahol Champion címet szerzett.

HCM: N/N, Vércsoport: not carrier of B, Calici: negatív, FH-1: non-detected, Clamydophila spp: negatív, Bordetella bronchiseptica: negatív, Mycoplasma felis: negatív, TF: negatív, Giardia: negatív

Bluerags Let Me Be Your Teddy Bear

** Champion **

bear5 (1 of 1).jpg

Szín és mintázat: blue lynx point mitted

Származási helye: USA

Berci Texas-ból költözött hozzánk egy csodás és rendkívül gondos tenyésztőtől, akit egy kiállításon ismertem meg. Handsome cicánk ahhoz, hogy International Winner legyen, külföldön is meg kellett, hogy méretesse magát, így Texas-ba utaztunk vele egy macskakiállításra, ahol a versenyzők között volt egy kandúr cica, aki nagyon megtetszett nekem, így megkértem a tenyésztőjét, hogy ha kiscicái lesznek, akkor majd gondoljon ránk, mert szeretnénk egyet. A járvány idején született Berci, így rendkívül kalandos úton érkezett hozzánk, Rómába repült egy kísérővel, és én odaautóztam érte. 

Berci nagyon szép és csodásan jó természetű cica, már részt is vett az első macskakiállításán, ahol Champion címet szerzett.

HCM: N/N, Vércsoport: not carrier of B, Calici: negatív, FH-1: non-detected, Clamydophila spp: negatív, Bordetella bronchiseptica: negatív, Mycoplasma felis: negatív, TF: negatív, Giardia: negatív