top of page

Eladó Kiscicák

Kedves Érdeklődők! Tisztelettel kérek mindenkit, hogy olvassa el legalább az alábbiakban leírtakat, mielőtt megkeres bennünket. Ezt előre is szívből köszönjük. Aki nem tisztel meg bennünket ezzel, azt mi sem tiszteljük meg egy válasszal.

Kiscicáink 12 hetes koruk után - de érettségtől függően akár később - költözhetnek új családjukhoz. Nagyon sok esetben nehéz számunkra eldönteni, hogy melyik cicát válasszuk ki tovább-tenyésztésre, ezért az almok legszebb cicái legtöbbször kicsit később válnak eladóvá.

Cicáink ára tartalmazza:

     - háromszori oltásukat,

     - kéthetenként féregtelenítésüket,

     - ivartalanításukat,

     - chip-et,

     - törzskönyvet,

     - oltási könyvet,

     - háromév egészségügyi garanciát, 

     - kezdőcsomagot eledellel, karomvágóval, fésűvel, probiotikummal és

       multivitaminnal, 10 darab cica játékkal.

 

Valamennyi cicánk háromszori oltást, négyhetes korától fogja kéthetenkénti féregtelenítést kap.

Valamennyi cicánkba beültetésre kerül egy chip, mely a cica későbbi beazonosíthatóságát szolgálja, de a közhiedelemmel ellentétben ez nyomkövetésre nem alkalmas.

Cicáink 10-11 hetes korukban ivartalanításra kerülnek tapasztalt állatorvosunk által.

Valamennyi cicánkhoz kezdőcsomagot kap leendő új gazdija, melynek tartalma egy csomag száraz eledel, egy csomag vitamin és probiotikum, tíz darab cicajáték, karomvágó és fésű.

Cicáik ára természetesen tartalmazza az ötgenerációs törzskönyvüket.

Honlapunk mindig az aktuálisan eladó cicákat tartalmazza, azt azonnal frissítjük.

Tekintettel arra, hogy vidéken lakunk, cicáinkat csak és kizárólag autóval lehet elvinni, a tömegközlekedéssel való utazásukhoz nem járulunk hozzá. Nagyon szívesen elvisszük őket térítésmentesen, de busszal, vonattal aztán villamossal stb nem tehetik meg első útjukat a számukra még ismeretlen új gazdájukkal.

Nem vagyunk zárt tenyészet, bárki eljöhet az általa kiválasztott cicáért személyesen, megnézhetni hol és hogyan élünk, de a kiscicákat nem lehet látogatni. Cicáinkat az otthonunkban neveljük, nem külön a tenyészet számára fentartott épületben, mert nem hisszük, hogy az jó a cicáknak, hiszen azért foglalkozunk tenyésztésükkel, mert szeretjük őket. Képzeljétek el kérlek, hogy milyen lenne, ha minden  nap látogatókat kellene fogadnotok a hálószobátokban...

Sokan azt hiszik, hogy a kiscica kiválasztása úgy működik, hogy elmennek a tenyészetbe, és amelyik cica őket kiválasztja, az lesz az övék. Ez egy téves elképzelés, ugyanis én - még mielőtt bárki bejönne - meg tudom mondani előre, hogy kik azok a cicák, akik a vendégek ölébe azonnal beleülnek. Miért tudom ez?! Mert mindig ugyanazok a cicák teszik ezt kivétel nélkül, de azt is tudom, hogy akik távolról szemlélődnek, ők is ugyanolyan kedvesek. Olvashatjátok az eladó cicáink bemutatásában és a honlapunk leírásaiban, hogy valós képet adunk a cicák természetéről, nem kívánunk senkit félrevezetni, ezért kérünk Benneteket, csak akkor vásároljatok tőlünk cicát, ha hisztek nekünk, hisztek bennünk. 

Külföldre nem adunk el hobbi célra kiscicát, csak kiállítási minőségű illetve tenyésztésre szánt cicákat.

A cicáinkat családtagként szeretjük, minden tőlünk telhetőt megteszünk a jólétük érdekében, ezért természetesen fenntartjuk magunknak a jogot, hogy csak olyan családnál helyezzük el őket, akikkel kölcsönös szimpátiával bírunk. 

bottom of page