Eladó Kiscicák

Kedves Érdeklődők! Tisztelettel kérek mindenkit, hogy olvassa el legalább az alábbiakban leírtakat, mielőtt megkeres bennünket. Ezt előre is szívből köszönjük. Aki nem tisztel meg bennünket ezzel, azt mi sem tiszteljük meg egy válasszal.

Kiscicáink 12 hetes koruk után - de érettségtől függően akár később - költözhetnek új családjukhoz. Nagyon sok esetben nehéz számunkra eldönteni, hogy melyik cicát válasszuk ki tovább-tenyésztésre, ezért az almok legszebb cicái legtöbbször kicsit később válnak eladóvá.

A hobbi célra szánt kiscicák ára száznegyvenezer forint. A cicák ára azért ennyi, mert lehetőségeinkhez mérten, mi így kívánjuk felvenni a harcot a szaporítók ellen, hiszen így a mi cicáink ára is ugyanannyiba kerül, de ellenőrzött helyről, törzskönyves szülőktől származik, így minél kevesebb ember esik a szaporítók áldozatául, akik minél kevesebbszer fogják cicáikat szaporítani. Okfejtésem bár idealistának tűnik, de reményeim szerint így tud tenyészetünk - a honlapunk részletes tájékoztatásán túl - a legtöbbet tenni a tudatlan és lelkiismeretlen szaporítás ellen.

Cicáink ára tartalmazza:

     - háromszori oltásukat,

     - kéthetenként féregtelenítésüket,

     - ivartalanításukat,

     - chip-et,

     - törzskönyvet,

     - oltási könyvet,

     - háromév egészségügyi garanciát, 

     - kezdőcsomagot eledellel, karomvágóval, fésűvel, probiotikummal és

       multivitaminnal, 10 darab cica játékkal.

 

Valamennyi cicánk háromszori oltást, négyhetes korától fogja kéthetenkénti féregtelenítést kap.

Valamennyi cicánkba beültetésre kerül egy chip, mely a cica későbbi beazonosíthatóságát szolgálja, de a közhiedelemmel ellentétben ez nyomkövetésre nem alkalmas.

Cicáink 10-11 hetes korukban ivartalanításra kerülnek tapasztalt állatorvosunk által.

Valamennyi cicánkhoz kezdőcsomagot kap leendő új gazdija, melynek tartalma egy csomag száraz eledel, egy csomag vitamin és probiotikum, tíz darab cicajáték, karomvágó és fésű.

Cicáik ára természetesen tartalmazza az ötgenerációs törzskönyvüket.

Honlapunk mindig az aktuálisan eladó cicákat tartalmazza, azt azonnal frissítjük.

Tekintettel arra, hogy vidéken lakunk, cicáinkat csak és kizárólag autóval lehet elvinni, a tömegközlekedéssel való utazásukhoz nem járulunk hozzá. Nagyon szívesen elvisszük őket térítésmentesen, de busszal, vonattal aztán villamossal stb nem tehetik meg első útjukat a számukra még ismeretlen új gazdájukkal.

Nem vagyunk zárt tenyészet, bárki eljöhet az általa kiválasztott cicáért személyesen, megnézhetni hol és hogyan élünk, de a kiscicákat nem lehet látogatni. Cicáinkat az otthonunkban neveljük, nem külön a tenyészet számára fentartott épületben, mert nem hisszük, hogy az jó a cicáknak, hiszen azért foglalkozunk tenyésztésükkel, mert szeretjük őket. Képzeljétek el kérlek, hogy milyen lenne, ha minden  nap látogatókat kellene fogadnotok a hálószobátokban...

Sokan azt hiszik, hogy a kiscica kiválasztása úgy működik, hogy elmennek a tenyészetbe, és amelyik cica őket kiválasztja, az lesz az övék. Ez egy téves elképzelés, ugyanis én - még mielőtt bárki bejönne - meg tudom mondani előre, hogy kik azok a cicák, akik a vendégek ölébe azonnal beleülnek. Miért tudom ez?! Mert mindig ugyanazok a cicák teszik ezt kivétel nélkül, de azt is tudom, hogy akik távolról szemlélődnek, ők is ugyanolyan kedvesek. Olvashatjátok az eladó cicáink bemutatásában és a honlapunk leírásaiban, hogy valós képet adunk a cicák természetéről, nem kívánunk senkit félrevezetni, ezért kérünk Benneteket, csak akkor vásároljatok tőlünk cicát, ha hisztek nekünk, hisztek bennünk. 

Külföldre nem adunk el hobbi célra kiscicát, csak kiállítási minőségű illetve tenyésztésre szánt cicákat.

A cicáinkat családtagként szeretjük, minden tőlünk telhetőt megteszünk a jólétük érdekében, ezét természetesen fenntartjuk magunknak a jogot, hogy csak olyan családnál helyezzük el őket, akikkel kölcsönös szimpátiával bírunk. 

Sonic cica 2020. november 1-jén született, és újra gazdit keres a jelenlegi családjában történt változás miatt. Sonic térítésmentesen keres új családot, mi pedig térítésmentesen elvisszük az új családjához, de kérjük csak olyanok jelentkezzenek, akik megengedhetik maguknak egy cica fentartásának költségeit.

Sonic nagyon aranyos, hízelkedő cica, aki imád játszani.

DSC_0882.jpg
DSC_0859.jpg
DSC_0858.jpg
DSC_0864.jpg
DSC_0860.jpg
DSC_0876.jpg

Lizzy 2021. április 12-én született blue bicolour kislány cica, aki keresi szerető új családját. Nagyon cuki kiscica, minden simogatást igyekszik bezsebelni, imád játszani és a közelünkben lenni.

A kiscica megvásárlásának feltéteit a fenti tájékoztatóban olvashatjátok.

Lizzy 2021. július 10-étől költözhet új családjához.

IMG_6311.jpg
IMG_6306.jpg
IMG_6309.jpg
IMG_6310.jpg
IMG_6307.jpg
IMG_6308.jpg

Penny 2021. április 12-én született blue bicolour kislány cica, aki keresi szerető új családját. Nagyon aranyos kiscica, szereti a babusgatást, nyugodt kiscica, azonban bármikor rávehetjük egy kis játszadozásra.

A kiscica megvásárlásának feltéteit a fenti tájékoztatóban olvashatjátok.

Penny 2021. július 10-étől költözhet új családjához.

IMG_6403.jpg
IMG_6406.jpg
IMG_6418.jpg
IMG_6402.jpg
IMG_6394.jpg
IMG_6398.jpg
IMG_6392.jpg
IMG_6397.jpg